Iskustvo potvrđeno vrhunskim rezultatima

Datum objave: 18. 11. 2016.

Naši treneri mogu se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u treniranju boksa, kick boksa, te velikog znanja o pravilnom izvođenju svih vrsta vježbi na spravama za vježbanje u teretani , a sve kako biste upravo vi bili zadovoljni rezultatima. Dat će vam savjete koje sprave i na koji način ih koristiti. Također dobit ćete savjete kako izbjeći česte ozljede koje se dešavaju kod početka treniranja. Naš tim čini tim vrhunskih stručnjaka, koji će vam se posvetiti maksimalno kako biste u najkraćem mogućem roku ostvarili svoj cilj. Nudimo individualne treninge boksa i kick boksa, za početnike i napredne vježbače, pristupamo svakom klijentu osobno i sa najvećim zanimanjem za vaš cilj, pružit ćemo vam samo najbolje. Zajedno ćemo izraditi plan vježbanja. Dat ćemo vam savjete koja sprava vam najviše odgovara, u skladu sa dijelovima tijela koje želite trenirati i istaknuti. Također u našem centru dat ćemo vam savjete o zdravoj prehrani kojih se potrebno pridržavati dok vježbate (ali i nakon vježbanja), pripremama za vježbanje i istezanju koje je potrebno prije samog treninga te istezanju nakon treninga.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja o dodatcima prehrani i uputiti vas u njihove tajne. Koliko čega, gdje ih kupiti. Pomoći ćemo vam napraviti plan prehrane, kako biste poboljšali svoje zdravstveno stanje. Naučiti vas što , kada i koliko jesti…

U minimalnom vremenskom roku ostvarit ćete željene rezultate. Obećajemo da ćete biti zadovoljni svojim novim odrazom u ogledalu…. upravo sada je pravo vrijeme da počnete vježbati. Pripremili smo za vas dva početnička programa (jedan za muškarce i jedan za žene). Upravo ovakvi programi su najtraženiji u svim fitness centrima. Godinama se trudimo osigurati kvalitetne usluge i pristupačne cijene, i možemo se pohvaliti da nam za sada odlično ide. Konstantan razvoj Fitnes centra FIT i naši mnogobrojni planovi za budućnost sami po sebi nameću potrebu za jačanjem naših stručnih timova, razvijanjem naših znanja i potvrdu iskustva. Naš fitness trener Miše Sambrailo, bio je dvostruki viceprvak Hrvatske u body buildingu. Možemo se pohvaliti kako u našem fitness centru trenira Hrvatska vaterpolo reprezentacija.